POW Mobility Week i Narvik

Publisert av Torje Kosmo Karlsen

Dato: 28. March 2022

Narvik 2022 er stolt samarbeidspartner med Protect Our Winters vårkampanje “POW Mobility Week”. Kampanjen, som lanseres i dag 28. mars, handler om hvordan vi som friluftsglade mennesker kan bidra til å redusere transportsektorens utslipp. Transportsektoren står for 32% av Norges utslipp, og står for friluftslivets største bidrag til klimagassutslipp.

Under NM i alpint vil vi ha nesten 300 frivillige i sving under arrangementet. Vi vil jobbe aktivt for at så mange av transportene disse gjør til Narvikfjellet skjer på måter som fører til lavere utslipp, blant annet gjennom samkjøring. Vi oppfordrer også deg som skal besøke arrangementet til å teste et transportalternativ du kanskje normalt sett ikke hadde gjort. Dette gjør vi som et ledd i arbeidet med å kunne levere på målsetningen om å arrangere verdens mest bærekraftige vinteridrettsarrangement under VM i alpint 2027.

Bli med og del dine bærekraftige reiser du gjør i forbindelse med NM i alpint ved å bruke #POWMobilityWeek og tag @ProtectourWintersNorge, @ProtectourWintersEurope, @narvik2022 og @narvik2027awsc. Ukens flotteste, mest oppfinnsomme og mest inspirerende historier vil bli belønnet med premier fra våre samarbeidspartnere. Besøk www.protectourwinters.eu/mobilityweek for å finne ut mer informasjon og hvordan du kan bli med i kampanjen!

Andre saker…

Super-G lørdag 2. april avlyst

Super-G lørdag 2. april avlyst

Dagens planlagte SG/Super-G er avlyst grunnet kraftig snøvær. Kvinner – 13:45, utgårPara – 15:00, utgårHerrer – 15:20,...

Gratulerer, Harstad!

Gratulerer, Harstad!

Vi gratulerer IF Kilkameratene og Medkila Skilag med et strålende gjennomført Norgesmesterskap i langrenn og kombinert...